Stručni seminari kod Trogira 27. i 28. lipnja 2017.

Seminari su popunjeni.

Stručni seminari Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu održat će se u prostorijama tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split  i to:

Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperautra
27. lipnja 2017. godine,  s početkom u 12 sati

i

Zaštitna odjeća
28. lipnja 2017. godine, s početkom u 9 sati

Mjesto održavanja seminara je dvorana tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split, na lokaciji CUPOV Divulje, kod Trogira (u blizini zračne luke Split).

Putokaz je dostupan ovdje i kartu možete preuzeti ovdje.

Seminari su besplatani.

Opis seminara:

1.  Stručni seminar “Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura” obuhvaća predavanja o zdravstvenim rizicima pri djelovanju visokih temperatura na organizam, preporuke za pravilnu prehranu i nadoknadu tekućine pri ovim uvjetima. Drugi dio ovog seminara obuhvaća predavanje s predstavljanjem alata za praćenje uvjeta rada pri izlaganju visokim temperaturama (WBGT indeks) kao i preporuke i mjere za smanjenje rizika pri radu na otvorenom u uvjetima visokih temperatura. Nakon predavanja održava se radionica s zadacima I primjerima iz prakse. Informacije o ovom seminaru dostupne su ovdje.

Seminar “Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura”  održava se  27. lipnja 2017. godine (utorak) u vremenu od 12 do 14 sati. Mjesto održavanja seminara je dvorana tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. na lokaciji CUPOV Divulje.
Progam seminara možete preuzeti ovdje.
Prijave: izobrazba@www.hzzzsr.hr

2.  Stručni seminar “Zaštitna odjeća” sastoji se od predavanja o zaštitnoj i radnoj odjeći s prikazom uzoraka pojedinih vrsta osobne zaštitne opreme za zaštitu tijela. U predavanje su ukomponirani kratki zadaci, kao i edukativni filmovi. Nakon predavanja održava se radionica s prigodnim zadacima. Detaljnije o ovom seminaru dostupno je ovdje.
Ovaj seminar obuhvaća i popratna događanja, kao i nagradnu igru.

Seminar “Zaštitna odjeća”  održava se  28. lipnja 2017. godine (srijeda) u vremenu od 9 do 13 sati.
Mjesto održavanja seminara je dvorana tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. na lokaciji CUPOV Divulje.
Program seminara možete preuzeti ovdje.
Prijave: izobrazba@www.hzzzsr.hr

 

Seminari su namijenjen stručnjacima zaštite na radu, poslodavcima, ovlaštenicima poslodavaca, povjerenicima radnika, specijalistima medicine rada, kao i svima zainteresiranima.

Svi polaznici dobivaju edukativne materijale, kao i potvrdu o sudjelovanju.

Liječnicima sudionicima seminara biti će dodijeljeni bodovi od Hrvatske liječničke komore (HLK).

Seminari su popunjeni.