Održani stručni seminari

U veljači i ožujku 2018. djelatnici Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu održali su sljedeće seminare.

Izazov: Stres na radu – Prevencijom psihosocijalnih rizika do zdravog radnog mjesta
Dana 22. veljače 2018. djelatnice HZZZSR-a, Helena Koren i Ines Kovačević Cvetko, održale su ovaj stručni seminar u prostorijama SELK d.d. u Kutini. Isti seminar je u dva navrata (28.2.2018. i 6.3.2018.) održan u Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije u Čakovcu.
Osobna zaštitna oprema za zaštitu organa za disanje
Dana 1. ožujka 2018. djelatnice HZZZSR-a, Željka Sokolović Pavić i Marija Batak, održale su navedeni stručni seminar u prostorijama Nexe Grupa d.d. u Našicama.

 

Zaštitna odjeća
Dana 1. ožujka 2018. godine djelatnica HZZZSR-a, Natalija Pejnović, mag. ing. techn. text. održala je stručni seminar pod nazivom „Zaštitna odjeća“ na poziv i u organizaciji Udruge za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, zaštitu okoliša i zaštitu od požara Regije Sjeverozapad (USOP) iz Varaždina. Stručni seminar „Zaštitna odjeća“ održan je u okviru redovitog godišnjeg okupljana i edukacije članova Udruge za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, zaštitu okoliša i zaštitu od požara Regije Sjeverozapad (USOP) koji je organiziran kako bi svojim članovima kao i ostalim sudionicima seminara pružili stručnu pomoć, odgovarajuće informacije i konzultacije te im na taj način olakšala poslovanje. Seminar je održan u Gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu. Zahvaljujemo članovima Udruge USOP na odličnoj organizaciji seminara i gostoprimstvu.

usop1 usop2